Friday, December 31, 2010

contest mencari benda tersembunyi..

Assalamualaikum.
okay la.hari ni aku kasi satu contest untuk pembaca blog aku.
peraduan "cari orang yang tersembunyi"
kalau korang dapat jawab sebelum tengok jawapan,
aku belanje korang makan (tapi pandai-pandai la bayar)
haha..tak pe..korang cuba je la ye.

kalau korang tak nampak,klik gambar tu ye kasi besar
jawapan ada dalam gambar.
senang kan.

soalannya...

1.Siapakah yang menjulang piala Aff suzuki cup walaupun dia bukan player (pemain)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jawapan.

K.Rajagopal

hahaha.
kesian K.Rajagopal tersepit kat situ.
ni semua bafana-bafana crew la yang heboh nak masuk gambar gak.
mesti korang tak dapat jawab en..haha

mood: bosan...

***********************

PS: betul la cakap aku.time musim clash je,ade yang nak buat group "single lagi best".siap ajak aku lagi.WTF!! heboh giler nak single,orang dah nak kahwin la.tu la,orang kecik2 blaja,ni heboh nak couple..padan muke kau.haha


ADIOS!
hahaha

2 comments:

  1. hahaha..alaigopal murid die..lagi 2-3 taun masuk team mesia la..hehe

    ReplyDelete

Sila bagi komen anda