Wednesday, January 12, 2011

apa yang aku buat pada 11.1.11 ??


11.1.11
macam best gak tarikh ni en.
tapi apa yang aku buat time tarikh best ni.

6.00 a.m
Bangun pagi
solat
tido balik

8.00 a.m
bangun balik
basuh baju (pakai tangan okay!)
main game

10.00 a.m
mandi
study thermo dengan math kejut.

2.00 p.m
lunch kat cafe
sambung baca novel (bukan novel cinta ye!)

5.30 p.m
futsal..
futsal..
futsal..

10.00 p.m
pegi keluar dengan member kejap
lepak balai cerap

12.00
lepak kat bilik

DAH HABIS DAH..
bapak bosan aku hari ni.tarikh best pun same je hidup aku.

************************

PS: tarikh 11.1.11 ni kalau propose kat someone macam sweet je.tapi aku nak propose kat sape pulak??haha..ntah la................agak-agak makcik cleaner ni anak dia cun tak? kahkahkah :P

hahaha

4 comments:

  1. camni la hidup orang bujang,..hehe

    ReplyDelete
  2. da terer math kejut...,aja la ak...

    ReplyDelete
  3. hahaha..aku tkut ko terkejut je..
    btw,ko spe ek??

    ReplyDelete

Sila bagi komen anda