Saturday, October 16, 2010

sorry sayang..i tak dapat datang..

~my love~

arghh!!!
19/10/2010 ni awek aku datang malaysia..
wat konsert kat stadium bukit jalil
ohh sayang ku HAYLEY WILLIAM..
sory tak dapat datang
walaupun I betul2 nak datang tengok U,,
nak dengar suare U yang sedap tu
hari2 I dengan member I layan lagu U tau..
tapi bile U nak jumpe I,,I pulak tengah buzy..
jangan la majuk dengan I yer..
I kene study,,sebab ade test
lagi pun nak dekat final exam ni..
I bukan nak berdalih ke ape..
walaupun tiket konsert you mahal
I sanggup beli demi cinta kita ni..
hohohoho.. baek tak I ni..
tapi tak ape..I dah suruh member I pegi
die beli tiket untuk kat front stage lagi..
RM354 je..ape la sangat en..
nanti I suruh die kirim salam kat U ye..
kalau U free,,datang la kat uTM ni..
jenguk2 sket I ni yer..
bukan selalu dapat datang malaysia en..
nanti I semangat sket nak jawab test nanti..
tak pe la..mungkin belum jodoh kita lagi nak jumpe..
tapi lagu2 U tetap sentiase tergiang giang kat telinge I ni..
lagi lagu "the only exception" ngan "bury the castle"..
nanti wat konsert elok2 yer..
kasi gegar itu stadium..yeaahh!!
i really miss U okay.. =)
daaa~~

~coolest band~

4 comments:

  1. luga tu ape makcik?? dok pahe la..

    ReplyDelete
  2. hahaa. luga tu kuey gak. bentuknye empat segi lak. haha

    ReplyDelete
  3. banyak la ko..aku siyes ni..men2 lak

    ReplyDelete

Sila bagi komen anda