Saturday, July 31, 2010

busy nyer kat U nie... -.-''



home sweet home...
dapat gak aku balik umah selepas beberape minggu aku kat UTM tu.. bley la lepas rindu kat family aku especially kat mama aku la..hehe.. dah lame aku tak update blog ni.. camne la nak update,,busy je manjang.. dengan line wifi kat k10 mcm plik je..memang la full je bar tapi kadang2 ade prob gak..

duk kat UTM ni memang busy gler la..setiap minggu ade je aktiviti yang best2..camping,,lawan PES,,paintball,,bla..bla..bla.. bnyak lagi kowt kalau nak sebut sume nye..tu baru aktiviti U,blom aktiviti ngan member2 lagi..men PES kat bilik aku,,futsal ngan mat2 negro(foreigner),,jalan2 JB..komfem pack la jadual harian aku..

~suasane padang PES~

assignment jangan cakap la..berlambak!! lagi2 statik ngn kalkulus..tapi still ok lagi la sebab soklan nye lbey kurang same je..juz tukar2 nombor je..yang paling x best kne wat pasal HAVARD BUSSINES CASE.. memang kene gune critical thinking tahap dewa punye lorh!!
pastu nak kene present depan orang kuat FKM lak tu (prof omar)..jangan terketar ketar dah ler..

hari tu dah wat perjumpaan kali pertame ngan kelab iqra' n PMI(persatuan mahasiswa islam)..memang bes la..tp nape la dorang wat malam..susa nak pegi n24 tu..nasib bek la ade bro2 yang nak tumpangkan..kalau tak,,jenuh la nak jalan kaki.. ni nasib baek tak join SUKAM lagi..klu tak lagi penat hari2 training bola tampar..tapi sekarang rase cam menyesal lak tak join..tak dapat la merase baju kolej.. aiii...

walaupun asyik busy je ngan aktiviti dan assignment tapi still seronok la belajar kat UTM tercinta ni dan aku sentiase free untuk berfesbook..hahahaha

~spesel untul azni koya :P~

#thanx banyak2 kat Azni Nadhirah sebab selalu teman ngan tolong aku wat assignment sampai pukul 2-3 pagi..walaupun ko koya tp ko memang baek(kowt)..haha

2 comments:

  1. xde kerje, mmg ko suke cari kerje kan..ishk3,

    ReplyDelete
  2. hahaha..beselah,,ko mcm x kenal aku lak..

    ReplyDelete

Sila bagi komen anda